Refs

Coachingtraject Scheidsrechters KBVB

Dinsdag 9 januari is Herbalife Nutrition in samenwerking met de KBVB gestart met een coachingstraject voor scheidsrechters. Scheidsrechters moeten conditioneel en mentaal in topvorm zijn, aangezien ze gedurende de wedstrijd 10 tot 12 kilometer aan hoge intensiteit afleggen. Bekijk hier de video:

Ook moeten scheidsrechters de hele wedstrijd scherp gefocust zijn op het spel. Daarom is het voor hen belangrijk dat hun voeding afgestemd wordt op hun prestaties.

Welke voedingsstoffen dienen op welk moment genuttigd te worden, welke producten uit de Herbalife 24 lijn voldoen aan die specifieke behoeften en naar welk doel streven de scheidsrechters? Belangrijke vragen die door de Herbalife coach en de KBVB tijdens verschillende trainingssessies en persoonlijke contactmomenten beantwoord worden, om er uiteindelijk voor te zorgen dat alle scheidsrechters een Healthy active Lifestyle nastreven en werken aan de beste versie van zichzelf.

Philippe Rossier, Health en performance manager

'Herbalife stelt ons in staat om met kwaliteitsvolle producten te werken met al onze ploegen, vanaf de Rode Duivels tot en met de jeugdteams, maar ook bij het damesvoetbal en de referees.'

Johan Verbist 'coordinator Arbitrage Profvoetbal KBVB'

'Voeding binnen de sport is zeer belangrijk. Onze scheidsrechters zijn topsporters dus ik vind dat zij ook moeten weten wat voor hen belangrijk is in de voeding

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

Herbalife Nutrition is official nutrition partner van de KBVB en wordt main partner van de Red Flames en eDevils

Herbalife Nutrition is official nutrition partner van de KBVB en wordt main partner van de Red Flames en eDevils

Auteur: Herbalife

We zijn voor de komende vier jaar opnieuw de officiële leverancier van voedingsproducten van de KBVB.

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer