Lifestyle plan 1400x700

Creëer een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt

Als het gaat om fit en gezond worden, zijn er veel factoren die kunnen bijdragen aan je algehele gevoel van welzijn. Van voeding en rust, tot stress, werkverplichtingen, erfelijkheid en meer. Dit zijn slechts enkele van de vele dingen die jouw persoonlijke resultaten kunnen beïnvloeden.

Yoga 2176668 1920

Gezonder en actiever worden is een verandering van levensstijl op de lange termijn en vereist dat je je er elke dag aan committeert. Begin vandaag met het aanpakken van kleine dingen in je dagelijks leven en probeer één gewoonte per dag te veranderen.

Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen!

Het draait allemaal om balans

Hoe actiever we zijn, hoe belangrijker het wordt om ons lichaam voldoende voedingsstoffen te geven, zodat we de beste versie van onszelf kunnen blijven! Dit omvat zaken als gehydrateerd blijven en op tijd uitgebalanceerde maaltijden eten. Waarom houd je geen dagboek bij van je dagelijkse inname van voedingsstoffen en maak je wekelijks aantekeningen om bij te houden hoe je je voelt?

Maak van slaap een prioriteit

Goede nachtrust krijgen is een essentieel onderdeel van het leiden van een gezonde en actieve levensstijl. Het helpt ons lichaam te rusten en herstellen van onze dagelijkse activiteiten. Probeer 6-8 uur per nacht te slapen en richt je op betere slaaphygiëne.

Snack slimmer

Veel van ons snacken de hele dag door, maar veel snacks bevatten meestal weinig voedingsstoffen en veel calorieën! Snack slim met gezondere voedselswaps en alternatieven van je favoriete snacks die je trek zullen stillen zonder de extra calorieën!

Maak een balans op van je week

Het spreekt voor zich dat het moderne leven stressvol kan zijn. Maak een balans op van wat er in je week gebeurt en waar je tijd momenteel naartoe gaat. Het kan je helpen om verborgen momenten van rust te ontdekken die je nog niet eerder kende!

Bereik je doelen

In veel landen is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid beweging minimaal 30 minuten. Als je je huidige fitness level wilt verbeteren, moet je er tijd voor vrijmaken. Stel 45-60 minuten per dag in zodat je kan opwarmen, sporten en stretchen. Voor wat inspiratie over hoe je moet beginnen, bekijk dan deze leuke thuistrainingen.

Een levensstijl op maat gemaakt voor jou

We zijn allemaal individuen met verschillende lichaamstypes, die verschillend reageren op veranderingen in lichaamsbeweging en levensstijl. Centreer je gezonde en actieve levensstijlplan rond wat je persoonlijk leuk vindt. Kies een tijdstip van de dag waarop je gemakkelijk aan lichaamsbeweging kan doen en vindt manieren om ​​elke dag goede keuzes te maken in je dagelijkse routine.

Focus je op je emoties

De manier waarop we over onszelf denken, kan van invloed zijn op ons energieniveau, ons inspanningsniveau en onze resultaten. Vergroot je zelfvertrouwen door je gezondheidsdoelen en je gevoelens op te schrijven en elke dag vijf positieve dingen over jezelf te zeggen. Het zal je helpen om positief te blijven over het bereiken van je doelen: zelfs op dagen wanneer het iets minder goed gaat.

Vergelijk niet en word niet wanhopig

Het is logisch dat we onszelf met anderen vergelijken. Geïnspireerd raken door de vooruitgang van een vriend kan zeer motiverend zijn en ons aanmoedigen om onze doelen te bereiken, maar er is een dunne grens tussen geïnspireerd raken en wanhopig worden. Onthoud: je bent een uniek individu en je persoonlijke vooruitgang is precies dat: persoonlijk.


Gerelateerd

Alle artikelen
Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Hoe we verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst

Auteur: Herbalife

Plastic afval zal naar verwachting verviervoudigen van 2010 tot 2050 en de wereldwijde recyclingcapaciteit zal slechts 1/3 van het afval beslaan. Door onze inzet voor ecologische duurzaamheid, kunnen we het aanzienlijke economische verlies voor de samenleving, de economie en het milieu helpen verzachten.

Lees meer

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Herbalife Nutrition Foundation kondigt samenwerking aan met The Power of Nutrition en World Bank om ondervoeding aan te pakken

Auteur: Herbalife

De Herbalife Nutrition Foundation (HNF), onze wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en gezinnen over de hele wereld, heeft een nieuwe tweejarige samenwerking aangekondigd met The Power of Nutrition en de World Bank. Het partnerschap omvat een subsidie van $ 300.000 en zal zich in eerste instantie richten op het Stunting Reduction Program in Rwanda. Deze inspanningen zijn in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 2 van de Verenigde Naties om wereldwijd nul honger te bereiken.

Lees meer

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

We breiden onze inzet voor ecologische duurzaamheid en economische empowerment uit met onze samenwerking met Plastic Bank

Auteur: Herbalife

Op 8 juni 2022 is het Wereldoceanendag en hebben wij een tweejarig partnerschap gestart met Plastic Bank, een sociale onderneming die Ocean Stewards over de hele wereld in staat stelt om plastic in de oceaan te stoppen. Door deze samenwerking willen we voorkomen dat tegen het einde van het jaar 2023 meer dan 181.436 kg plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast biedt de organisatie een economische kans voor de leden van de Plastic Bank-gemeenschap in Indonesië, die plastic afval inwisselen bij lokale inzamelpunten voor levensverbeterende voordelen. Deze inspanning breidt onze toewijding aan recycling en het elimineren van plastic afval verder uit, terwijl het ook bijdraagt aan ons doel om 50 miljoen positieve effecten te bereiken die mensen en de planeet helpen.

Lees meer