1810 pressco flames 29

Herbalife Nutrition is official nutrition partner van de KBVB en wordt main partner van de Red Flames en eDevils

We zijn voor de komende vier jaar opnieuw de officiële leverancier van voedingsproducten van de KBVB.

Herbalife press

Tot en met 2025 stellen we als voedingssupplier onze producten beschikbaar voor alle nationale elftallen, alsook aan de scheidsrechters en esporters.

Daarnaast verbinden we ons als main partner aan de Red Flames en de eDevils. We zetten volop in op de verdere ontwikkeling van het damesvoetbal en esports.

De KBVB staat voor permanente ontwikkeling en professionalisering van het voetbal in België. Dat goede voeding belangrijk is voor het behalen van topprestaties is bekend. En hiervoor vindt de KBVB in Herbalife Nutrition dan ook de juiste partner. Met een duidelijke focus op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluit sportsponsoring perfect aan op onze visie. Concreet stellen we onze volledige productassortiment ter beschikking, met specifiek de sportvoedingslijn Herbalife24 die ontwikkeld werd in samenwerking met wetenschappers en voedingsdeskundigen.

Manu Leroy, Directeur Marketing en Communicatie van de KBVB, is verheugd dat de samenwerking tussen Herbalife Nutrition en de KBVB wordt uitgebreid: “Er was de laatste jaren al een mooie samenwerking tussen ons Sports & Performance Departement en Herbalife Nutrition. We zijn verheugd dat het partnership met Herbalife Nutrition nu wordt uitgebreid en ze Main Partner worden van onze Red Flames en ons esports team. Onze Red Flames zitten in de laatste rechte lijn richting WEURO2022, terwijl ze ook al bezig zijn met de kwalificaties van het WK2023 in Australië & Nieuw-Zeeland. Dankzij Herbalife Nutrition, en eerder Proximus, kunnen we verder investeren in onze RBFA Esports Academy waarmee we op termijn ook willen doorgroeien naar de wereldtop."

Glenn Van de Velde, Herbalife Nutrition Senior Country Manager België, sluit zich daarbij aan: “We zijn blij en vooral ook trots op dit hernieuwde nutritionele partnership, dat reeds startte in 2014. Naast onze andere sport partnerships zoals met Basketball Belgium en de Belgian Cats, was het voor Herbalife Nutrition erg belangrijk de samenwerking met de KBVB te verlengen en ook uit te breiden.
Het is nu een partnership waarbij we de ambitie hebben om de KBVB als federatie maximaal te ondersteunen met onze voedingsproducten. En specifiek willen we helpen de Red Flames en ook de eDevils als topsport ploegen verder op de kaart te zetten. Het prachtige sportieve resultaat van de Red Flames met kwalificatie voor het EK 2022 kan alvast niemand ontgaan zijn en belooft veel voor de toekomst. We zijn er samen van overtuigd dat het Belgische voetbal in al haar geledingen een mooie toekomst tegemoet gaat.

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

6 tips voor een kwalitatieve nachtrust

Auteur: David Heber

Het afgelopen jaar heeft onze normale routines behoorlijk verstoord en voor vele mensen is ook het slaappatroon in het gedrang gekomen. Het belang van voldoende slaap van goede kwaliteit is echter cruciaal voor de algemene gezondheid en het welzijn. Nu oude routines weer langzaamaan opgepakt kunnen worden, is het dus belangrijk om de volgende 6 tips toe te passen.

Lees meer