Football Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition is Official Sports Nutrition partner van International Champions Cup 2019

Het ICC(International Champions Cup), opgericht in 2013, is 's werelds belangrijkste jaarlijkse zomervoetbaltoernooi met 12 van de beste clubs ter wereld. Er worden tijdens het toernooi 18 wedstrijden gespeeld in 16 steden in Noord-Amerika, Europa en Azië en het toernooi is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Relevent Sports Group (RSG ). Herbalife Nutrition's partnership met het toernooi werd mogelijk gemaakt door het China Growth Initiative en zorgt ervoor dat er op 24 en 25 juli wedstrijden in China worden gespeeld. De sportvoeding lijn van Herbalife Nutrition, die momenteel wordt gebruikt door meer dan 190 atleten en sportteams over de hele wereld, zal beschikbaar zijn op het veld tijdens alle wedstrijden.

Football logo for media release

"Als voetbalfan zijn we enthousiast om de International Champions Cup naar fans over de hele wereld te brengen. Het is vooral fantastisch dat er wedstrijden gespeeld worden in China, waar miljoenen fans de kans krijgen om enkele van 's werelds beste voetbalteams aan te moedigen ", aldus Michael Johnson, CEO van Herbalife Nutrition. "De teams en spelers die deelnemen aan ICC-wedstrijden concurreren op het hoogste niveau van de sport, dus je weet dat conditie, voeding en hydratatie belangrijke factoren zijn voor hun succes."

Top voetbalteams van over de hele wereld, waaronder Juventus, Manchester United, Arsenal, FC Bayern en Tottenham Hotspur krijgen bij alle toernooiwedstrijden toegang tot de Herbalife Nutrition NSF-gecertificeerde sportvoedingsproducten. De Women's International Champions Cup, die start op 15 augustus in Cary, North Carolina, zal ook profiteren van de Herbalife Nutrition-producten. De door Herbalife Nutrition gesponsorde cubs zoals Atletico de Madrid Women's Soccer Club, de North Carolina Courage, Lyon en Manchester City zullen ook meedoen.

"Het is belangrijk voor ons bij Relevent Sports Group om wereldwijde partners te vinden die onze visie op de groei van voetbal delen," zei Aaron Ryan, Chief Operating Officer van Relevent Sports Group. "Herbalife Nutrition heeft een lange geschiedenis in het ondersteunen van voetbal, dus het was een logische stap om ze te introduceren als leverancier van sportvoeding voor de International Champions Cup."

Naast de festiviteiten rondom de wedstrijden, zullen Herbalife Nutrition en het ICC samenwerken met lokale liefdadigheidsorganisaties die opgericht zijn voor kwetsbare jongeren. Samen organiseren we speler meet & greets, voetbal clincis en schenkingen van plaatsen voor de wedstrijden.

Het ICC-wedstrijdschema is te vinden op https://www.internationalchampionscup.com/schedule

Over Relevent Sports Group

Relevent Sports Group (RSG) is het belangrijkste voetbalevenementen- en mediabedrijf in Noord-Amerika en Azië. RSG exploiteert de International Champions Cup, het grootste clubtoernooi van de zomer met 's werelds beste teams op iconische locaties. De organisatie wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke particuliere voetbalbedrijven van internationaal belang.

Lees hier meer over de partnerships van Herbalife Nutrition.

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

Herbalife Nutrition is official nutrition partner van de KBVB en wordt main partner van de Red Flames en eDevils

Herbalife Nutrition is official nutrition partner van de KBVB en wordt main partner van de Red Flames en eDevils

Auteur: Herbalife

We zijn voor de komende vier jaar opnieuw de officiële leverancier van voedingsproducten van de KBVB.

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer