Schuman Trophy in Belgium

Herbalife Nutrition scoort in Brussel

Potje voetbal onder politici? Dat is de Schuman Trophy, een match ten voordele van verschillende goede doelen die opgericht zijn voor kwetsbare kinderen. Als trotse sponsor zaten wij op de eerste rij. Benieuwd hoe dat eruit zag?

Medewerkers van de Europese Commissie doen mee aan het evenement, dat sinds 1997 elk jaar plaatsvindt, om een ​​sportieve en vriendelijke sfeer tussen de verschillende afdelingen en instellingen te bevorderen. Het toernooi levert ook geld op voor goede doelen in België en de rest van de wereld; dit jaar schatten de organisatoren dat ze meer dan 40.000 euro hebben opgehaald.

Het evenement werd ondersteund door Herbalife’s Government Affairs team in Brussel en Team België en Nederland in Utrecht. Een aantal Herbalife Nutrition members waren aanwezig om onder andere vanuit de Herbalife 'boot-camper'-bus shakes, eiwitrepen en sportdrank te serveren aan spelers en supporters. Daarnaast reikten de organisatoren van het evenement vanuit ons een ondertekend shirt van het Belgische Herbalife-gesponsorde voetbalteam 'De Rode Duivels' uit aan de winnaars van de Fair-Play Trophy.

Over Schuman Trophy

In 1997 besloten enkele functionarissen van de Europese Commissie om de eerste editie van een voetbaltoernooi voor politici te organiseren, dat sinds 2000 de "Schuman-Trophy" wordt genoemd. Deze sportieve uitdaging is altijd in verband gebracht met een gebaar van solidariteit voor kansarme kinderen in België en in het buitenland.

De Schuman-Trophy, die de sportieve en vriendelijke sfeer tussen de medewerkers van de Europese Commissie versterkt, schenkt al zijn winst aan liefdadigheidsinstellingen die zich inzetten voor kansarme kinderen in België en de rest van de wereld.

Sinds het begin van dit initiatief werd meer dan 750.000 euro opgehaald voor de cofinanciering van bijna 210 liefdadigheidsprojecten die werden uitgekozen door het organisatiecomité.

Herbalife Nutrition zet zich middels de Herbalife Nutrition Foundation ook actief in voor liefdadigheidsinstellingen die zich inzetten voor kansarme kinderen. Lees hier meer over ons lokale goede doel in België.

Gerelateerd

Alle artikelen
Wat is de beste positie om in te slapen?

Wat is de beste positie om in te slapen?

Auteur: Herbalife

Op je rug, buik, zijkant of in een foetushouding? In dit blog ontcijferen we de verschillende posities om in slaap te vallen en een goede slaapkwaliteit te hebben. Als het gaat om in slaap vallen, heeft iedereen zijn eigen voorkeur qua houding. Het is belangrijk om te weten wat de consequenties zijn van de verschillende houdingen: wat zijn de voor- en nadelen van de houdingen? Hoe kan je goed slapen? Hoe vind je de juiste positie?

Lees meer

Herbalife Nutrition is official nutrition partner van de KBVB en wordt main partner van de Red Flames en eDevils

Herbalife Nutrition is official nutrition partner van de KBVB en wordt main partner van de Red Flames en eDevils

Auteur: Herbalife

We zijn voor de komende vier jaar opnieuw de officiële leverancier van voedingsproducten van de KBVB.

Lees meer

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

4 gezondheidsvoordelen van wandelen en lichaamsbeweging in de buitenlucht

Auteur: David Heber

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, en sociale media, e-mail en huishoudelijke taken kunnen ons meer gestrest maken. Veel mensen voelen zich meer geïsoleerd. Als we ons losmaken van technologie en weer contact maken met de natuur, kunnen we onze hersenen weer opladen. Wandelen is een geweldige manier om frisse lucht te krijgen, vooral als je in stedelijke gebieden woont. Verschillende studies tonen aan dat wandelen voordelen biedt voor de algemene gezondheid.

Lees meer