Het vuur achter de Rode Duivels

In totaal 7 wedstrijden in 23 dagen, 11 vluchten, de warmte, de intensiteit van de matchen. Het lichaam van een Rode Duivel heeft in Rusland tijdens het WK heel wat moeten doorstaan. De Belgische Rode Duivels’ kwalificatie voor 's werelds grootste voetbaltoernooi was al een record op zichzelf: het team scoorde een verbazingwekkende 43 doelpunten (een gemiddelde van 4 doelpunten per wedstrijd), terwijl ze er slechts 6 tegen hadden.

Het succes van deze buitengewone voetballers is niet toevallig uit de lucht komen vallen. Toen het team eenmaal zover was, richtte het zich op hard trainen, hun vaardigheden aanscherpen en hun zwakheden minimaliseren.

Goede voeding speelt hierbij een sleutelrol: het is een van de pijlers van succes als het gaat om sportprestaties en een noodzakelijk dagelijks onderdeel van de voorbereiding en het herstel. De ogen van de wereld waren gericht op de Belgische Rode Duivels en het team heeft een fantastische 3e plaats in het wereldvoetbal behaald. Herbalife Nutrition was er om hen te ondersteunen tijdens het WK en zal dit ook in de toekomst blijven doen.

Voeding van de Rode Duivels
Geheel volgens het voedingsprincipe van de Belgische Voetbal Bond starten de Duivels met de gezonde basisvoeding van natuurlijke en biologische oorsprong. Alles is vers en lokaal. Daarnaast heeft iedere speler aanvulling op zijn voedingspatroon via supplementatie, op basis van persoonlijke metingen.

Voeding in het buitenland
Het spelen van een toernooi in het buitenland kan moeilijk zijn voor een team. Er zijn verschillende klimaten, hoogtes en lange afstanden te overbruggen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het team soms meer dan een maand van huis is. Daarom zijn de juiste voeding en voorbereiding van groot belang.

Tijdens het reizen moeten sporters proberen zoveel mogelijk zaken consistent te houden. Natuurlijk zal er opwinding en spanning zijn, maar daarom is een goed, solide voedingsplan belangrijk: dat is één ding dat niet variabel zal zijn. De kamers, de restaurants, het klimaat zullen anders zijn, maar als ze hun voeding voor, tijdens en na de training hetzelfde houden, zal het lichaam voorbereid zijn om maximaal te presteren.

Het licht scheen fel op de Belgische Rode Duivels deze zomer, ze gingen van het team om naar te kijken naar het team om te verslaan, en nu behoren ze tot de 3 besten van de wereld! Ze hebben heel België en de Herbalife Nutrition familie ongelooflijk trots gemaakt.

Gerelateerd

Alle artikelen
De krachtige impact van Coaching

De krachtige impact van Coaching

Als we het woord “coach” horen, hebben we waarschijnlijk allemaal een persoon in gedachten. Veel mensen dragen de titel “coach” en je kunt ernaar kijken als een persoon die je vertelt wat je moet doen. Maar als je de enorme impact hebt ervaren die een coach kan hebben, niet alleen voor een team, maar ook voor specifieke individuen, weet je dat het meer is dan een titel.

Lees meer

Herbalife Nutrition: al jaren de officiele voedingssupplier van de Franse Volleybal Federatie

Herbalife Nutrition: al jaren de officiele voedingssupplier van de Franse Volleybal Federatie

Auteur: Herbalife Nutrition

Sinds jaren is Herbalife Nutrition de trotse officiele voedingssupplier van Franse Volleybal Federatie. Herbalife Nutrition geeft de gericht advies en productondersteuning voor elke speler en zorgt er zo voor dat de teams optimaal kunnen presteren.

Lees meer

Herbalife Nutrition ambassadeur Anca Bucur behaalt voor de zesde keer de titel Miss Fitness Universe

Herbalife Nutrition ambassadeur Anca Bucur behaalt voor de zesde keer de titel Miss Fitness Universe

Auteur: Herbalife Nutrition

Anca Bucur, aerobic trainer en Herbalife ambassadeur heeft op “Miss Fitness Universe” in Miami voor de zesde keer de wereldkampioenstitel gewonnen. Bucur, die 32 jaar oud is, werd negen maanden geleden moeder. In een Facebook post bekende ze dat de wedstrijd "de mooiste, meest interessante, ontroerende en inspirerende uitdaging is". Deze trofee bevestigt dat je alles kunt doen wat je wilt, zolang er maar betrokkenheid, discipline, ambitie, veel werk en passie is".

Lees meer

Vind een member

Vind een member x