Fabriek Herbalife Nutrition

Kwaliteit: de kern van alles wat we doen

Het opbouwen van langdurige relaties met onze members en hun klanten is gebaseerd op een kernelement: vertrouwen. Sinds 1980 streeft Herbalife Nutrition ernaar dat vertrouwen te behouden door te investeren in de kwaliteit van onze producten voor de miljoenen klanten over de hele wereld die ervoor kiezen om ons deel uit te laten maken van hun dagelijkse voedingsplan.

Gedurende mijn hele carrière heb ik mijn expertise als scheikundige toegepast om bedrijven te helpen bij het verbeteren van de product- en proceskwaliteit. Sinds ik in 2009 lid werd van Herbalife Nutrition, heb ik het voorrecht gehad om met eigen ogen te zien hoe onze investering van $ 300 miljoen in productie en kwaliteit ervoor zorgt dat de beste producten aan elke klant worden geleverd. Van Los Angeles tot Jakarta, van Winston-Salem tot Changsha, ik houd toezicht op onze uniforme wereldwijde kwaliteitsnormen. Het Herbalife Nutrition-team van meer dan 300 artsen en wetenschappers helpt onze normen vast te stellen en te handhaven en onze inspanningen te ondersteunen om te voldoen aan de veiligheidseisen van de overheid in 94 markten.

Hieronder lees je hoe we erin geslaagd zijn om de beste kwaliteitsnormen te garanderen bij inkoop, productie en distributie op wereldwijde schaal.

Seed to Feed

Ons Seed to Feed-proces omvat alles van het inkopen van de beste ingrediënten tot het voldoen aan of overtreffen van goede productieprocessen. Het is een 14-stappen kwaliteitscontrolesysteem dat ongeëvenaard is in de branche. We testen onze producten voortdurend en voeren ze door een zwaar protocol om te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hier zijn belangrijke aspecten:

Alles begint met hoogwaardige ingrediënten, dus de eerste drie stappen - planten, telen, oogsten - zorgen ervoor dat we de volledige traceerbaarheid van de actieve ingrediënten in onze producten hebben.

Vervolgens starten we het productieproces. Door het ondergaan van menging, compressie, verpakking en productie, kunnen we garanderen dat klanten precies hetzelfde hoogwaardige product krijgen, of je nu onze producten in Nederland, India of Mexico consumeert.

Gedurende het hele proces worden proces testen uitgevoerd. Om je een idee te geven: elke keer dat we een partij van onze Herbalife Formula 1 Shake produceren, voeren we meer dan 300 tests uit.

Wetenschappelijk leiderschap

We hebben zes onderzoeks- en ontwikkelingscentra over de hele wereld. We hebben zeven laboratoria die testen op kwaliteit en van die zeven laboratoria is er een verantwoordelijk voor het testen van de andere laboratoria om ervoor te zorgen dat ze hun werk goed doen. We hebben wereldwijd bijna 2.000 mensen aan operationeel personeel. Ons personeel bestaat uit meer dan 300 wetenschappers, waarvan 50 Ph.D.s. zijn, die de uniforme wereldwijde standaard voor kwaliteit van het bedrijf bepalen en toezicht houden op elk aspect van onze productontwikkeling en productie.

Kwaliteitscertificeringen die de industrienormen overtreffen

Al onze productiecentra en laboratoria voldoen aan of overtreffen goede productieprocessen, en onze laboratoria hebben het hoogste niveau van accreditatie bereikt, wat onze strikte naleving van toonaangevende normen weerspiegelt. De volgende certificaten hebben we behaald:

International Organization for Standardization (ISO) 17025 accreditatie

Deze certificering houdt in dat het bedrijf voldoet aan strikte normen voor de technische bekwaamheid van wetenschappelijk laboratoriumpersoneel, de nauwkeurigheid van de microbiologische en chemische testmethoden en de validatie van apparatuur. Deze accreditatie biedt consumenten ook extra zekerheid dat de laboratoriumtests van het bedrijf accuraat en betrouwbaar zijn.

NSF Internationale certificeringen

NSF Good Manufacturing Practices (GMP) certificeert dat producten die in een faciliteit worden gemaakt, consistent en in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving worden geproduceerd, zodat producten blijven voldoen aan specificaties en labelclaims. De NSF-certificering van sportproducten garandeert ook dat Herbalife Nutrition-producten vrij van stoffen zijn die door toonaangevende internationale atletische organisaties en divisies verboden zijn. Lees hier meer over gecertificeerde supplementen.

Natural Health Products (NHP) Alliance

De NHP Research Alliance, gevestigd aan de Universiteit van Guelph, is een initiatief dat tot doel heeft nieuwe, onderling overeengekomen standaarden te ontwikkelen voor verificatie van botanische soorten. Herbalife Nutrition, lid van de Alliantie, gebruikt DNA-gebaseerde tools om ervoor te zorgen dat hun voedingsproducten bestaan ​​uit de exacte soorten planten die nodig zijn om de gezondheidsclaims van onze producten te ondersteunen.

De productieprocessen van Herbalife Nutrition hebben verschillende prijzen gewonnen van verschillende instanties en organisaties over de hele wereld die hebben erkend dat we de kwaliteitsnormen overtreffen.

Voortdurende focus op het behalen van de beste kwaliteit

Door de kwaliteit die Herbalife Nutrition levert zijn we in staat om bijna 40 jaar in 94 landen actief te zijn. Dankzij deze toewijding kunnen we elke dag miljoenen members en hun klanten ondersteunen met de allerbeste voedingsproducten.

Gerelateerd

Alle artikelen
De juiste verhouding macronutriënten berekenen om jouw doelen te bereiken

De juiste verhouding macronutriënten berekenen om jouw doelen te bereiken

Auteur: Susan Bowerman

De laatste tijd wordt steeds vaker gesproken over mensen die hun macro's willen "tellen". Het bijhouden van de inname van de "grote drie" macronutriënten: proteïnen, koolhydraten en vetten. Afhankelijk van je caloriebehoeften en doelstellingen kan het tellen van macro's een manier zijn om de juiste hoeveelheden van deze vitale voedingsstoffen binnen te krijgen en je te helpen je doelen te bereiken.

Lees meer

De voordelen van proteïnepoeder: hoe maak je een voedingsshake?

De voordelen van proteïnepoeder: hoe maak je een voedingsshake?

Auteur: Susan Bowerman

Proteïne vervult vele vitale functies in het lichaam. Behalve dat het een van de bouwstenen is van ons haar, huid, nagels, organen en spieren, bevordert het ook de spiergroei en helpt het de eetlust onder controle te houden. Tegenwoordig zijn er tal van proteïnesupplementen die je kunnen helpen aan jouw dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen: proteïnepoeders, kant-en-klare shakes en proteïnerepen.

Lees meer

Hoe om te gaan met een verouderde huid: 7 Do's en Don'ts

Hoe om te gaan met een verouderde huid: 7 Do's en Don'ts

Auteur: Laura Chacon-Garbato

Ouder worden heeft positieve aspecten, zoals ervaring en wijsheid. Maar er zijn ook nadelige aspecten. Zo verliest onze huid elasticiteit en stevigheid naarmate we ouder worden. Als deze veranderingen eerder optreden, spreken we van vroegtijdige veroudering.

Lees meer