Over Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition is een toonaangevend voedings- en gewichtsbeheersingsbedrijf dat sinds 1980 een gezond en actief leven ondersteunt. We verkopen voedingsshakes, voedzame snacks, voedingssupplementen, sport- en energieproducten en huid- en haarverzorgingsproducten. Miljoenen mensen gebruiken en genieten van Herbalife Nutrition producten om hun fitness- en voedingsdoelen te ondersteunen.

“Making the world healthier and happier”

Het doel van Herbalife Nutrition is om de voedingsgewoonten van mensen overal ter wereld te verbeteren om zo de wereld fitter, gelukkiger en gezonder te maken. Dit doen we door mensen een manier te bieden om voor zichzelf te werken als coach en tegelijkertijd hoogwaardige voedingsproducten aan te bieden. Vandaag de dag leidt Herbalife Nutrition voorzitter en CEO Michael O. Johnson de weg. Johnson is een groot voorstander van een gezond, actief leven en hanteert dan ook de slogan voor zichzelf en alle members en medewerkers: “We make the world healthier and happier”.

Voeding

Herbalife Nutrition staat voor kwaliteitsvoeding als onderdeel van een evenwichtig eetpatroon. Door samen te werken met Susan Bowerman, geregistreerd diëtiste, en een groep consultatiedeskundigen op het gebied van gezondheid en voeding uit de hele wereld, blijft Herbalife Nutrition het belang van gezond eten, voeding, lichaamsbeweging en persoonlijke begeleiding benadrukken.

Beweging

Fitness en beweging staan centraal in ons kerngeloof in een gezonde, actieve levensstijl. Samantha Clayton, een voormalig Olympisch sprinter, laat onvermoeibaar zien hoe de juiste benadering van voeding en lichaamsbeweging kan helpen kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit op te bouwen. Herbalife Nutrition blijft de kracht van voeding binnen de sport onder de aandacht brengen door het sponsoren van atleten, sportevenementen en sportteams over de hele wereld.

Persoonlijke begeleiding

Om een optimaal resultaat te behalen is een product alleen niet voldoende. Daarom worden de producten van Herbalife Nutrition niet in de winkel verkocht, maar zijn deze exclusief verkrijgbaar via Herbalife Nutrition Members. Je koopt dus niet alleen een product, maar ook begeleiding en advies.

Herbalife Nutriton members ondersteunen je op je weg naar een gezonde, actieve levensstijl. Met een startmeting, voedingsadvies, coaching en natuurlijk de juiste voedingssupplementen staat niets je meer in de weg om de beste versie van jezelf te worden. Zoek een member bij jou in de buurt en bestel direct!