Surfing

Neem je fitnessroutine mee op vakantie

Handen omhoog als je ooit je sportspullen hebt ingepakt voor op vakantie en niet bent gaan sporten. Laten we eerlijk zijn: zelfs met de beste bedoelingen worden onze fitnessregimes aan de kant gezet zodra we onze vakantiebestemming hebben bereikt.

Take Yoru Fitness Routine on Holiday

Maar vakanties zijn een geweldige kans om iets nieuws te proberen als het gaat om fitness. Wat voor tripje je ook hebt gepland, we hebben met alles rekening gehouden:

Let’s go to the beach

Wissel je gebruikelijke wekelijkse pilates-les in voor strandyoga, kern-krakende paddle-boarding of zelfs een eenvoudige ochtendrun op het zand. Het zet je spieren op nieuwe en gevarieerde manieren aan het werk - en je hebt gegarandeerd een geweldig uitzicht tijdens het sporten!

Beklim een berg

Als je vakantiebestemming ruiger is, probeer dan mountainbiken, paardrijden, nordic walking of wandelen als onderdeel van je vakantie. De meeste resorts in bergachtige gebieden zijn opgezet voor deze sportieve activiteiten en daar kan je vaak de essentiële uitrusting huren.

Stadsmensen

Stedentrips bieden allerlei mogelijkheden voor fitness. De eenvoudigste manier is om jezelf elke dag een uitdagend stapdoel te stellen en op pad te gaan, te voet de stad verkennen. Maar je kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om lokale sportscholen en sportlessen uit te proberen, een fiets te huren of een aantal nieuwe en spannende hardlooproutes te ontdekken.

Tijd om je sportspullen in te pakken!

Je hebt het hele jaar hard aan je conditie gewerkt, dus waarom zou je het laten vervallen terwijl je op vakantie bent? Het is zelfs een gouden kans om van routine te veranderen.

Klik hier voor nog meer tips om fit te blijven in de zomerperiode.


Gerelateerd

Alle artikelen
Heb je cellulitis (of sinaasappelhuid)? Wij leggen uit waar het vandaan komt en hoe je ertegen kunt vechten!

Heb je cellulitis (of sinaasappelhuid)? Wij leggen uit waar het vandaan komt en hoe je ertegen kunt vechten!

Auteur: Herbalife

Cellulitis (of oppervlakkige lipodystrofie) is een vetafzetting die zich oppervlakkig onder de huid bevindt. Het is het gevolg van een onbalans in de energiebalans. Met andere woorden, de energie-input (voedsel) is belangrijker dan de energie-output (werking van het lichaam, hersenen en fysieke activiteiten, enz.).

Lees meer

Wandelen, een leuke sportieve activiteit

Wandelen, een leuke sportieve activiteit

Auteur: Herbalife

Houd je van avontuur, vrijheid en diverse en gevarieerde landschappen? Je zult dan zeker genieten van wandelen. Bovendien is het een goede manier om aan lichamelijke activiteit te doen en calorieën te verbranden. Ontdek alle voordelen van wandelen in deze blog.

Lees meer

Ontdek deze leuke en originele manier om calorieën te verbranden en je lichaam te versterken!

Ontdek deze leuke en originele manier om calorieën te verbranden en je lichaam te versterken!

Auteur: Herbalife

Velen van jullie kennen Zumba wel al, een fitnessdans die salsa, merengue en andere Latin dansen combineert. Er is een afgeleide die in het zwembad wordt gedaan: aqua Zumba! Ontdek deze leuke en originele manier om calorieën te verbranden en je lichaam te versterken!

Lees meer